Krijg grip op je mentale gezondheid

Een leven zonder psychische klachten? Bij PLU geloven we dat het soms mee en soms tegen zit. En dat klachtenvrij zijn wat anders is dan je gelukkig voelen. Daarom vinden we het vooral belangrijk om je te helpen meer grip te krijgen op je mentale gezondheid. En om tegenslagen makkelijker te boven te komen. Zelf, of door hulp te vragen.

Vergroot je veerkracht en weerbaarheid

Wij vinden het belangrijk dat we jou nu kunnen helpen, maar ook dat we je helpen om weerbaarder te zijn in de toekomst. Om je veerkracht te vergroten. Samen met jou (en jouw omgeving als dat wenselijk is) proberen we jouw klachten te begrijpen. We kijken hierbij ook naar wat er al goed gaat in je leven en hoe je jouw capaciteiten verder kunt ontwikkelen. En aan wie je bijvoorbeeld hulp kunt vragen.

Vergroot de kans om je balans te vinden

We stippelen samen een traject uit waarmee jij erin kan slagen om de balans te hervinden. Omdat ieder mens uniek is en niet alles voorspelbaar is, ligt een traject niet vast. Op gezette tijden meten en evalueren we. We kunnen dan zien of we onze doelen bereiken en eventueel ons plan bijstellen.


Deze behandelingen bieden wij

Behandelingen verschillen per locatie, bekijk ze hier!

Verwijzen en overleg

U kunt uw cliënten voor online therapie eenvoudig naar ons verwijzen via Zorgdomein. Na ontvangst van de verwijzing nemen wij contact op met uw cliënt voor de verdere planning. Mochten wij uw cliënt niet de meest passende zorg kunnen bieden, dan denken wij graag mee over een goede oplossing.

Online psychologen

Bij PLU hebben we fijne en goed kwalificeerde behandelaars met veel verschillende disciplines en vaardigheden. Dit geldt ook voor onze online psychologen! Dit maakt online therapie tot een prettige en goede behandeling voor mensen met uiteenlopende psychische klachten. Bovendien hebben we bij PLU behulpzame en leerzame online modules.

Blijf geïnformeerd en bekijk onze blogs & nieuws!