Hulp die écht bij je past

Wij vinden het belangrijk dat we jou nu kunnen helpen, maar ook dat we je helpen om weerbaarder te zijn in de toekomst. Om je veerkracht te vergroten. Samen met jou (en je naasten als je dat wilt) proberen we jouw klachten te begrijpen. We kijken hierbij ook naar wat er al goed gaat in je leven en hoe je jouw capaciteiten verder kunt ontwikkelen.

Zelf aan het roer staan

We het vooral belangrijk om je te helpen meer grip te krijgen op je mentale gezondheid. En om tegenslagen makkelijker te boven te komen. Zelf, of door hulp te vragen. Samen bedenken we wat je daarvoor nodig hebt. Je kent jezelf tenslotte het beste. We richten ons op je psychische klachten én versterking van je mentale krachten. Op een manier die bij jou past.

Je altijd welkom voelen

Bij PLU doen we onze uiterste best om drempels tot zorg te verlagen. Zo ben je van harte welkom voor een kennismaking, kan je ons op verschillende manieren bereiken (whatsapp, chat, e-mail, telefonisch) en hebben wij geen vaste programma’s waar je als cliënt in moet passen om binnen te komen.

De paraPLU

Bij PLU doen we het net even anders. We kijken naar méér dan je psychische klachten alleen. Wie ben je, wat is je verhaal en waar liggen je krachten? Je mentale gezondheid staat immers niet op zich. Ook je opvoeding, omstandigheden, lichamelijke conditie en genen spelen bijvoorbeeld mee. De paraplu van PLU staat voor jou als gehele mens.

Samen kijken we wat het beste bij jou en jouw situatie past. Bijvoorbeeld ervaringen verwerken, meer grip krijgen op je klachten of vaardigheden ontwikkelen of versterken. Daarom kun je bij ons ook kiezen uit veel verschillende vormen van hulp (PLUralisme).

We steunen je waar we kunnen om weer krachtig in het leven te staan: onze deur staat altijd open. Het enige wat je zelf nodig hebt? De wil en bereidheid om in actie te komen en aan je gezondheid te werken.

Meld je direct aan!

Ben je nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?

Neem contact op

 

Is dit wat je zoekt?

  • Hulp vinden die écht bij je past?

In plaats van strakke keurslijven en lange zoektochten?

  • Sneller de draad weer oppakken bij tegenslag?

In plaats van een rimpelloos leven nastreven?

  • Aandacht voor je welzijn?

In plaats van focussen op je diagnose of psychische klachten?

  • Zelf aan het roer staan?

In plaats van afhankelijk zijn van hulpverleners?

  • Je altijd welkom voelen?

In plaats van wachtlijsten, toelatingseisen en hulp die niet goed aansluit?