Eenvoudig en snel verwijzen

U kunt uw cliënten eenvoudig naar ons verwijzen via Zorgdomein. Na ontvangst van de verwijzing nemen wij contact op met uw cliënt voor de verdere planning. Mochten wij uw cliënt niet de meest passende zorg kunnen bieden, dan denken wij graag mee over een goede oplossing.

Overleg met behandelaars

Omdat wij werken vanuit een visie die inclusie omarmt, nemen wij cliënten met uiteenlopende problemen aan. We vinden het belangrijk om mensen snel en goed te woord te staan, zowel u als uw cliënt. U kunt ons gewoon bellen.

Wij kijken graag met u mee

Wij helpen u graag op weg met complexe cases of verwijzingsvraagstukken. Ook wanneer de behandeling met uw cliënt vastgelopen is of wanneer u behoefte heeft aan een frisse blik, wij kijken graag mee. U kunt ons bereiken op 06 1960 1633. Wij verbinden u dan door naar een beschikbare behandelaar.

Psychodiagnostiek

Is de behandeling vastgelopen? Of maakt een samenspel van complexe omstandigheden onduidelijk wat er nu echt aan de hand is met je ciënt? Wij verrichten psychodiagnostisch onderzoek op hoog niveau, volgens de laatste wetenschappelijke standaarden. Wij kunnen vragen beantwoorden op het gebied van: persoonlijkheid, ADHD en Autisme en intelligentie.

Meld je cliënt aan!

Maak kennis met onze teams en bekijk onze locaties!

Bekijk onze locaties

Verzekerde Zorg

Wij behandelen alle cliënten met een vermoeden van een DSM-classificatie, tenzij cliënten zeer risicovol gedrag vertonen en/of zeer intensieve begeleiding nodig hebben.

Bij het opstellen van de verwijsbrief vragen wij nog eens extra aandacht voor de onderstaande punten. Hiermee helpt u ons om de administratie snel op orde te krijgen en te kunnen beginnen met de behandeling.

  • datum verwijzing is vóór het intakegesprek In plaats van een vlekkeloos leven nastreven?
  • naam en functie van verwijzer
  • AGB-code van verwijzer
  • stempel van de praktijk en/of handtekening van de verwijzer
  • persoonlijke gegevens van de cliënt en geboortedatum
  • dat er sprake is van een (vermoeden van) een DSM-V stoornis
  • expliciete verwijzing voor een behandeling in de Generalistische Basis GGZ of Gespecialiseerde GGZ