Je wordt snel geholpen

Als je psychische klachten hebt, dan wil je niet lang hoeven wachten op hulp. Bij PLU streven we naar korte wachttijden voor behandeling op een van onze locaties. Maar we willen ook graag nog sneller beschikbaar zijn voor mensen die het prettig vinden online therapie te krijgen. Snel en op de momenten dat jij het graag wil. En in contact met de goed gekwalificeerde GGZ-behandelaars van PLU.

Hulp overal en op elk moment

Bij PLU willen wij bereikbaar zijn iedereen. Maar wij snappen dat het dagelijkse leven vaak weinig ruimte en rust biedt voor therapie. Met onze online therapie bieden wij iedereen, ongeacht waar je bent en wanneer je kunt, de mogelijkheid om beter om leren gaan met psychische klachten en te werken aan je psychische gezondheid.

Een volwaardige behandeling

Online therapie is een volwaardige therapie. In heel veel opzichten is online therapie vergelijkbaar met therapie op een locatie van PLU. De behandelaars zijn net zo goed in hun vak en ze hebben ook ruggespraak met teamleden zoals dat hoort in de GGZ. Ook het contact voelt als echt en verloopt gemakkelijk. Wij zetten we bij PLU graag een stapje extra voor jou, ook voor online therapie!


Stappen voor online therapie

Toch liever bij ons op locatie in plaats van online therapie?

Maak een afspraak

Verwijzen en overleg

U kunt uw cliënten voor online therapie eenvoudig naar ons verwijzen via Zorgdomein. Na ontvangst van de verwijzing nemen wij contact op met uw cliënt voor de verdere planning. Mochten wij uw cliënt niet de meest passende zorg kunnen bieden, dan denken wij graag mee over een goede oplossing.

Voor verwijzers

Online psychologen

Bij PLU hebben we fijne en goed kwalificeerde behandelaars met veel verschillende disciplines en vaardigheden. Dit geldt ook voor onze online psychologen! Dit maakt online therapie tot een prettige en goede behandeling voor mensen met uiteenlopende psychische klachten. Bovendien hebben we bij PLU behulpzame en leerzame online modules.

Bekijk psychologen

Online therapie en vergoedingen

De online therapie van PLU valt binnen de basisverzekering. Dit betekent dat dezelfde vergoedingsregels gelden als voor behandeling op een locatie van PLU. Omdat PLU geen contracten heeft met zorgverzekeraars, zijn jouw polisvoorwaarden leidend bij het bepalen van de vergoeding die je van je zorgverzekeraar ontvangt.

Meer informatie

Blijf geïnformeerd en bekijk onze blogs & nieuws!

Bekijk blogs & nieuws