Verwijzen en overleg

Omdat wij werken vanuit een visie die inclusie omarmt, nemen wij cliënten met uiteenlopende problemen aan. We vinden het belangrijk om mensen snel en goed te woord te staan, zowel u als uw cliënt. Wilt u overleggen met een van onze behandelaars? Dan kunt u ons gewoon bellen. Vrijwel elke dag hebben we een uur beschikbaar voor overleg.

Wij zitten van 16:00u tot 17:00u voor u klaar.

Maandag: Annemieke ten Heggeler
psycholoog, 06 1263 1587

Dinsdag: Suzanne Thoolen
psycholoog, 06 1263 1587

Woensdag: Ruth Terpstra – Nijboer
GZ-psycholoog, 06 1263 1587

Vrijdag: Kim Lie Sam Foek – Rambelje
klinisch psycholoog, 06 1263 1587

Wij helpen u graag op weg met complexe cases of verwijzingsvraagstukken. Ook wanneer de behandeling met uw cliënt vastgelopen is of wanneer u behoefte heeft aan een frisse blik, wij kijken graag mee.

Ook kan iedereen langskomen om van gedachten te wisselen, onder het genot van een kopje koffie of bijvoorbeeld tijdens een wandelingetje. Bel even voor een afspraak (033 303 9500).

U kunt uw cliënten eenvoudig naar ons verwijzen via Zorgdomein. Na ontvangst van de verwijzing nemen wij contact op met uw cliënt voor de verdere planning. Mochten wij uw cliënt niet de meest passende zorg kunnen bieden, dan denken wij graag mee over een goede oplossing.

“Wij helpen u graag op weg met complexe cases of verwijzingsvraagstukken. Ook wanneer de behandeling met uw cliënt vastgelopen is of wanneer u behoefte heeft aan een frisse blik, wij kijken graag mee.”

Verzekerde Zorg

Wij behandelen alle cliënten met een vermoeden van een DSM-classificatie, tenzij cliënten zeer risicovol gedrag vertonen en/of zeer intensieve begeleiding nodig hebben.

Bij het opstellen van de verwijsbrief vragen wij nog eens extra aandacht voor de volgende punten:

  • datum verwijzing is vóór het intakegesprek
  • naam en functie van verwijzer
  • AGB-code van verwijzer
  • stempel van de praktijk en/of handtekening van de verwijzer
  • persoonlijke gegevens van de cliënt en geboortedatum
  • dat er sprake is van een (vermoeden van) een DSM-V stoornis
  • expliciete verwijzing voor een behandeling in de Generalistische Basis GGZ of Gespecialiseerde GGZ
Aanmelden

Psychodiagnostiek

Is de behandeling vastgelopen? Of maakt een samenspel van complexe omstandigheden onduidelijk wat er nu echt aan de hand is met je ciënt? Wij verrichten psychodiagnostisch onderzoek op hoog niveau, volgens de laatste wetenschappelijke standaarden. Wij kunnen vragen beantwoorden op het gebied van: persoonlijkheid, ADHD en Autisme en intelligentie.

Aanmelden

Specialisten

Benieuwd met welke specialisten we werken? Bekijk dan ons team.

PLU Team

Ben je nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen helpen?

Contact