Home-Vacature regiebehandelaar

Vacature regiebehandelaar

Wij zijn voor onze nieuwe vestiging in Weesp op zoek naar een enthousiaste en vooruitstrevende regiebehandelaar die zorg vanuit het hart wil leveren.

Bij PLU geloven we dat klachtenvrij zijn wat anders is dan je gelukkig voelen. Daarom vinden we het vooral belangrijk om cliënten te helpen meer grip te krijgen op hun mentale gezondheid. En om tegenslagen makkelijker te boven te komen.

We gebruiken hierbij ons PLU-model dat helpt om zicht te krijgen op alle domeinen van gezondheid die wij onderscheiden. We werken graag samen met hulpverleners die kunnen bijdragen aan de gezondheid van onze cliënten, zoals fysiotherapeuten, yoga-therapeuten en maatschappelijk werk.

Bij PLU werken de multidisciplinaire teams zelfsturend met een professioneel Servicepunt ter ondersteuning. De teams krijgen binnen onze kaders veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Zij maken hierover afspraken met de bestuurder. We hebben geen leidinggevenden.

Wat verwachten we van je?

Samen met initiatiefnemer Niki Laan ga je bouwen aan een nieuwe PLU-vestiging in Weesp. Dit doe je op geleide van de kaders van PLU en met hulp van het Servicepunt. Je hebt hiermee niet alleen een belangrijke rol in de realisatie van de groei van PLU, maar ook in het verder in praktijk brengen van de visie van PLU. Verder:
  • weet je effectief een vertrouwensrelatie met cliënten op te bouwen en onderhouden
  • kun je integraal werken en heb je hier affiniteit mee
  • ben je communicatief sterk, zowel naar collega’s als ketenpartners
  • werk je effectief en doelmatig
  • heb je een enthousiast, ondernemend en innovatief karakter

Wat mag je van ons verwachten?

We bieden je een mooie kans in een jonge, vernieuwende organisatie met grote ambities en plannen. Je komt op een moment dat de organisatie klaar is om door te groeien en je krijgt veel vrijheid om dit te helpen slagen. We hanteren de cao GGZ. Het aantal werkuren bedraagt minimaal 24 uur per week. De inschaling is afhankelijk van je functie (65 / 70 / 75). We faciliteren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Kijk vooral ook even hier

Informatie