Vacature psychomotorisch therapeut

Omdat steeds meer verwijzers ons weten te vinden en steeds meer cliënten onze hulp vragen, zoeken wij van Team Weesp een enthousiaste, vooruitstrevende en ervaren psychomotorisch therapeut (zzp) die zorg vanuit het hart wil leveren. 

Bij PLU geloven we dat klachtenvrij zijn wat anders is dan je gelukkig voelen. Daarom vinden we het vooral belangrijk om cliënten te helpen meer grip te krijgen op hun mentale gezondheid. En om tegenslagen makkelijker te boven te komen. We gebruiken hierbij ons PLU-model dat helpt om zicht te krijgen op alle domeinen van gezondheid die wij onderscheiden. We werken graag samen met hulpverleners die kunnen bijdragen aan de gezondheid van onze cliënten, zoals fysiotherapeuten, yoga-therapeuten en maatschappelijk werk. Bij PLU werken de multidisciplinaire teams zelfsturend met een professioneel Servicepunt ter ondersteuning. De teams krijgen binnen onze kaders veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Zij maken hierover afspraken met de bestuurder. We hebben geen leidinggevenden.

Als PMT draag je bij aan de behandeling van onze complexe doelgroep. Je werkt op zzp-basis voor in eerste instantie circa 4 tot 8 uur per week. Je ontvangt een percentage van de tarieven van de sessies die je met onze cliënten hebt.

Wat we van je verwachten

  • Je weet effectief een vertrouwensrelatie met cliënten op te bouwen en onderhouden
  • Je kunt integraal werken en hebt hier affiniteit mee
  • Je bent communicatief sterk, zowel naar collega’s als ketenpartners
  • Je werkt efficiënt en doelmatig
  • Je hebt een enthousiast en innovatief karakter
  • Je neemt je eigen materiaal mee nodig voor de therapie

Informatie en solliciteren

Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer informatie, neem dan contact op met Hanne Stolp, psycholoog Team Weesp (0657823105). Sollicitaties, inclusief motivatiebrief en curriculum vitae ontvangen we graag op sollicitatie@plucgg.nl.