“De cliënt in zijn geheel staat voor ons centraal, niet enkel zijn of haar klacht.”

Home>Vacature klinisch psycholoog

Vacature klinisch psycholoog

Voor onze vestiging in Hilversum zijn wij op zoek naar een enthousiaste, vooruitstrevende klinisch psycholoog die zorg vanuit het hart wil leveren. 

Bij PLU geloven we dat klachtenvrij zijn wat anders is dan je gelukkig voelen. Daarom vinden we het vooral belangrijk om cliënten te helpen meer grip te krijgen op hun mentale gezondheid. En om tegenslagen makkelijker te boven te komen. 

Bij PLU werken teams zelfsturend met een professioneel Servicepunt ter ondersteuning. De teams krijgen binnen onze kaders veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Inhoud van de functie

Je krijgt een belangrijke rol in team Hilversum. Je draagt in grote mate bij aan het verder in praktijk brengen van de visie van PLU. Dit doe je vooral door het goede voorbeeld te geven, collega’s te begeleiden en actief te zorgen voor een werkklimaat waarin van elkaar leren voorop staat.

Wat verwachten we van je?

  • Je weet effectief een vertrouwensrelatie met cliënten op te bouwen en onderhouden

  • Je kunt integraal werken en hebt hier affiniteit mee
  • Je bent communicatief sterk, zowel naar collega’s als naar ketenpartners
  • Je werkt effectief en doelmatig

  • Je hebt een enthousiast en innovatief karakter

Wat mag je van ons verwachten?

We bieden je een jaarcontract voor 24 tot 28 uur per week in een jonge, vernieuwende organisatie met grote ambities en plannen. Je komt op een moment dat de organisatie klaar is om door te groeien en je krijgt veel vrijheid om dit te helpen slagen. We hanteren de cao GGZ en je krijgt inschaling 75. We faciliteren persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Informatie