Paulien Kruijer

Ik ben Paulien, werkzaam bij PLU als behandelaar. In 2009 studeerde ik af als orthopedagoog en heb ik een tijd gewerkt met jongeren en hun gezinnen in het voortgezet speciaal onderwijs.

Al snel ontdekte ik dat mijn voorkeur uitgaat naar het behandelen van volwassenen. Mijn opleidingsachtergrond helpt me hierbij aandacht te hebben voor de omgeving waarin iemand zich heeft ontwikkeld en waarin hij of zij nu leeft. Binnen de huisartsenzorg heb ik sinds 2014 ervaring opgedaan met het behandelen van volwassenen van allerlei leeftijden en met allerlei soorten klachten en achtergronden. Ik heb me gaandeweg verder ontwikkeld in CGT (cognitieve gedragstherapie) en ACT (acceptance and commitment therapie) en werk daarnaast vooral ‘op maat’.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en jouw vragen en hoop je in de behandeling handvatten te kunnen geven om je stap voor stap weer beter te kunnen voelen. Wat daarvoor nodig is, bekijken we samen en in overleg.

Door eerdere cliënten werd ik omschreven als open, vriendelijk, professioneel. Daaraan voeg ik zelf graag toe dat ik transparant ben in mijn manier van werken waarbij respect en veiligheid voor mij heel belangrijk zijn. Gesprekken in het Engels zijn voor mij geen probleem.

Team Hilversum

orthopedagoog i.o. tot GZ-psycholoog

Marathon 9-H

Hilversum

Makkelijk bereikbaar met het Openbaar Vervoer en gratis parkeren. Meer informatie over PLU of over een afspraak?