Marthe Koning

Mijn naam is Marthe en ik werk als GZ-psycholoog bij PLU. Sinds 2011 werk ik in de geestelijke gezondheidszorg en heb ik ruime ervaring opgedaan in het geven van individuele behandelingen en groepstherapie aan (jong)volwassenen met diverse problemen, zoals angst- en stemmingsklachten, traumaklachten, zelfbeeldproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek en ADHD.

Ik werk vanuit de overtuiging dat we als mens allemaal onze krachten, kwetsbaarheden en worstelingen hebben. Ik vind het belangrijk om op persoonlijke en gelijkwaardige wijze behandelrelaties aan te gaan. Binnen dit contact ontstaat ruimte om samen te onderzoeken waardoor klachten en problemen zijn ontstaan, leer je jezelf beter kennen en kun je nieuwe ervaringen opdoen. Met behandelinterventies uit cognitieve gedragstherapie, affect fobie therapie, schematherapie, ACT en EMDR probeer ik een behandeling te bieden die zo goed mogelijk aansluit bij jou en je hulpvraag.

Als persoon en behandelaar word ik omschreven als oprecht, betrokken, toegankelijk, scherp en confronterend waar nodig. Therapie aangaan is hard werken en kan zwaar zijn, maar werkt naar mijn mening het best als er ook ruimte is voor lichtheid en humor. Ik loop graag een korte of langere periode naast je, om je te helpen het vertrouwen te krijgen dat je zelf verder kunt.

Team Amersfoort

gz-psycholoog

Printerweg 10 Amersfoort

Makkelijk bereikbaar met het Openbaar Vervoer en gratis parkeren. Meer informatie over PLU of over een afspraak?