“De relatie met de cliënt is voor mij het meest belangrijk, dat is de voedingsbodem voor groei, doorbreken van gewoonten en bereiken van verandering.”

Home>Over PLU>PLU Team>Kim Lie Sam Foek-Rambelje

Kim Lie Sam Foek-Rambelje

Ik ben Kim, klinisch psycholoog en oprichter van PLU. Voordat ik PLU begon, heb ik ruim 10 jaar bij diverse grote GGZ instellingen gewerkt, met name op gespecialiseerde afdelingen waar ik de verantwoordelijkheid had voor cliënten met complexe problematiek. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en ben ik bekwaam geraakt in behandelmethoden als psychodynamsiche psychotherapie, EMDR, Schemagerichte therapie (SFT) en Mentalization-Based Treatment (MBT).

Hiernaast ben ik altijd psychodiagnostisch onderzoek blijven doen, en ben ik opgeleid in de methode Therapeutic Assessment. Momenteel doe ik promotieonderzoek aan de Universiteit van Nijmegen op het gebied van psychodiagnostiek naar persoonlijkheid (Shedler-Westen Assessment Procedure; SWAP). In dit kader geef ik landelijk ook les in de opleidingen tot GZ-psycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog.

Als persoon en behandelaar word ik getypeerd als betrokken, doortastend, integer en professioneel. De relatie met de cliënt is voor mij het meest belangrijk, dat is de voedingsbodem voor groei, doorbreken van gewoonten en bereiken van verandering.

Functie

Algemeen directeur/Klinisch psycholoog

Werkzaam sinds

Oprichting

Registraties

Klinisch psycholoog BIG
(69915261725)

Lidmaatschap beroepsverenigingen

Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie
en haar specialismen (NVGzP)

Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigd Psychologen en psychotherapeuten (LVVP)

Ben je nieuwsgierig naar hoe ik jou kan helpen?

Contact