Therapeutische yoga is een vorm van therapie die je zowel fysiek, mentaal als emotioneel steunt in jouw eigen unieke herstelproces. De inzet van yoga kan het succes van andere therapievormen vergroten. Én yogatherapie is voor alle mensen toegankelijk, ongeacht leeftijd, lichaamstype en fysieke vaardigheden. Je hebt geen ervaring met yoga nodig om te kunnen starten.

Yoga als therapeutische ondersteuning

Yoga, mindfulness en meditatie helpen bij het creëren van balans, inzicht, eigen regie en eigenheid én betere en meer duurzame resultaten. Dat weet ik uit mijn ervaring en uit de ervaringen van mensen die ik mocht faciliteren. Graag deel ik op een toegankelijke en hedendaagse manier de voordelen van yoga en meditatie. Zodat jij op jouw eigen manier kunt creëren, dat wat jij in het betreffende moment nodig hebt. Per dag, per les, per ademhaling.

Yoga wordt therapeutisch als je verbinding maakt tussen lichaam, adem, geest en emoties.

Vrijheid staat voorop

Vrij zijn om te bewegen of om stil te zijn op jouw eigen manier. Om yogavormen aan te passen, om een pauze te nemen en om jouw eigen ritme te bepalen. Vrij zijn om te onderzoeken wat jij opmerkt in jezelf en dan zelf te kiezen hoe je daar mee om wilt gaan. Dat is volgens mij waar yoga over gaat. 

De samenwerking met PLU

Als je via PLU bij mij begint met Yogatherapie dan kun je bij mij verder werken aan de gezondheidsvraagstukken waar je aan werkt bij PLU. Je behandelaar van PLU kent mij en ik ken hem of haar. Ook krijg je 25% korting op individuele sessies.

Vraag gerust naar de mogelijkheden, je bent van harte welkom!

Wilma van den Brink-Messink 

www.yp033.nl

info@yogapraktijk033.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Wilma. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om veel te (willen) doen en om vaak onder druk te leven, te werken en te presteren. Hoe ingewikkeld het kan zijn om een pauze te nemen om te bezinnen en om meer dan alleen je hoofd te gebruiken. Hoe het leven je mooie en ook ingewikkelde dingen kan brengen. En ik ken de uitdaging van (spanning) loslaten als de (werk)dag geëindigd is.

Na een carrière in het bedrijfsleven heb ik mijn focus verlegd naar Yoga, Yogatherapie en Mindfulness. Ik ben een geregistreerde yogadocent/facilitator en afgestudeerd aan het Trauma Center Trauma Sensitive Yoga in Brookline, Massachusetts.