Vacatures

PLU is een nieuwe zorgaanbieder met ambitie op de agenda! Wij zoeken enthousiaste collega’s om ons team te komen versterken. Kan jij je vinden in de visie van PLU, ben je enthousiast en ondernemend, houd je van een uitdaging en wil jij een verschil maken? Kijk dan hieronder voor onze vacatures.

Staat er op dit moment voor jou geen passende vacature, maar ben je wel geïnteresseerd? Stuur gerust een open sollicitatie.

“Wij vinden het belangrijk dat we de cliënt nu kunnen helpen, maar ook dat we helpen om weerbaarder te zijn in de toekomst.”

Opleiding

Wij hechten veel waarde aan het goed opleiden van collega’s als zorgprofessionals van nu. Geestelijke gezondheid in het huidige maatschappelijke tumult vraagt om innovatieve methoden, de laatste wetenschappelijke inzichten en het ontwikkelen van een integrale, PLUralistische visie en benaderingswijze in de dagelijkse praktijk.

Wij streven ernaar de BIG-opleidingen tot GZ-psycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog aan te bieden, maar vraagt nog voorbereidingstijd van ons. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat hier je gegevens achter.

Supervisie

Ben jij in het kader van je BIG-opleiding nu al op zoek naar supervisie over persoonlijkheidsdiagnostiek? Dan ben je bij PLU aan het juiste adres. Kim Lie Sam Foek-Rambelje is als promovenda op het gebied van persoonlijkheidsdiagnostiek, docent persoonlijkheidsdiagnostiek binnen BIG-opleidingen van de Rino Groep en Rino Zuid en als bestuurslid van de Psychodiagnostiek Kring Nederland (een initiatief van Wim Snellen om de opleiding en supervisie over psychodiagnostisch onderzoek naar een hoger niveau te tillen) altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van persoonlijkheidsdiagnostiek.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur een berichtje naar info@plucgg.nl.
Ben je nieuwsgierig naar het onderwerp van het promotieonderzoek van Kim, neem dan eens een kijkje op www.swapanalyse.nl.