Vacature psycholoog

Omdat steeds meer verwijzers ons weten te vinden en steeds meer cliënten onze hulp vragen, zoeken wij van Team Weesp een enthousiaste, vooruitstrevende en ervaren psycholoog die zorg vanuit het hart wil leveren. 

Bij PLU geloven we dat klachtenvrij zijn wat anders is dan je gelukkig voelen. Daarom vinden we het vooral belangrijk om cliënten te helpen meer grip te krijgen op hun mentale gezondheid. En om tegenslagen makkelijker te boven te komen. We gebruiken hierbij ons PLU-model dat helpt om zicht te krijgen op alle domeinen van gezondheid die wij onderscheiden. 

Bij PLU werken de multidisciplinaire teams zelfsturend met een professioneel Servicepunt ter ondersteuning. De teams krijgen binnen onze kaders veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Zij maken hierover afspraken met de bestuurder. We hebben geen leidinggevenden.

Inhoud van de functie

  • Uitvoeren van intakes, diagnostiek en behandeling onder supervisie van een regiebehandelaar bij volwassenen in zowel de GBGGZ als SGGZ.
  • Bijdragen aan de ontwikkelingen binnen PLU en het team in Weesp.

Wat we van jou verwachten

  • Je weet effectief een vertrouwensrelatie met cliënten op te bouwen en onderhouden
  • Je kunt integraal werken en hebt hier affiniteit mee
  • Je bent communicatief sterk, zowel naar collega’s als ketenpartners
  • Je werkt efficiënt en doelmatig
  • Je hebt een enthousiast en innovatief karakter
  • Je hebt drie jaar ervaring als psycholoog

Wat je van ons mag verwachten

We bieden je een jaarcontract in een jonge, vernieuwende organisatie. Als je ons hebt overtuigd van je kwaliteiten dan houden we je uiteraard graag langer in ons midden. De salariëring is conform cao GGZ (schaal 59/60) en we hechten waarde aan het faciliteren van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Informatie en solliciteren

Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer informatie, neem dan contact op met Hanne Stolp (06 5782 3105). Sollicitaties, inclusief motivatiebrief en curriculum vitae ontvangen we graag op sollicitatie@plucgg.nl.