Niki Laan

Mijn naam is Niki en ik ben psycholoog bij PLU. Na bijna 10 jaar gewerkt te hebben als projectmanager en bestuursadviseur voor de publieke sector, merkte ik een verlangen om mijn ervaring en kennis over de psychologische ontwikkeling van de mens meer van betekenis te laten zijn. Ik heb mij daarom recent omgeschoold en mijn eerste ervaring opgedaan bij een grote GGZ-instelling op het vlak van persoonlijkheidsstoornissen en complex trauma.

Als psycholoog ben ik geïnteresseerd in wat jou heeft gevormd en wat jouw potentieel tot groei is. Ik werk met wat zich in het moment aandient en gebruik daarbij het lichaam als tool. Verder werk ik met elementen uit onder andere de schematherapie, cognitieve gedragstherapie, persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie en imaginatie met rescripting. Dit najaar volg ik scholing in Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR).

Tijdens onze gesprekken maak ik graag gebruik van stiltes, momenten van bezinning die tot vruchtbare inzichten kunnen leiden. Ik sluit aan bij jouw behoeften en voeg vertrouwen en rust toe aan de gesprekken.

Team Weesp

psycholoog

Leeuwenveldseweg 14 Weesp

Makkelijk bereikbaar met het Openbaar Vervoer en gratis parkeren. Meer informatie over PLU of over een afspraak?

Neem contact op!