“Ik heb de overtuiging dat iedereen met de juiste hulp weer uit een dal kan klimmen door de eigen veerkracht aan te leren boren en weer balans te hervinden.”

Home>Over PLU>PLU Team>Maha van der Plas

Maha van der Plas

Ik ben Maha en ik ben werkzaam als psycholoog bij PLU.

Ik werk al geruime tijd als psycholoog, waarbij ik mij op verschillende gebieden heb verdiept. Ik ben begonnen binnen de revalidatie, waar ik veel kennis heb opgedaan over chronische pijn en chronische vermoeidheid. Ik heb geleerd om lichaamsgericht te werken en de gehele persoon mee te nemen in de behandeling. Technieken die ik in mijn behandeling vaak gebruik zijn onder meer mindfulness, ACT en EMDR.

Wat ik heb gemerkt sinds ik als psycholoog werk, is dat ik een oprechte interesse in mensen heb en in wat hen beweegt. Dit is mijn grote drijfveer. Daarnaast heb ik de overtuiging dat iedereen met de juiste hulp weer uit een dal kan klimmen door de eigen veerkracht aan te leren boren en weer balans te hervinden. Dit is een uitdaging die ik graag gezamenlijk aanga.

Cliënten hebben over mij gezegd dat ik oprecht, betrokken en warm ben en dat ik op een respectvolle manier de vinger op de zere plek kan leggen.

Functie

Psycholoog

Ben je nieuwsgierig naar hoe ik jou kan helpen?

Contact