Eline van Arkel

Ik ben Eline en ik werk als GZ-psycholoog bij PLU. Tijdens mijn ruim 10 jaar ervaring binnen de GGZ heb ik nog nooit twee dezelfde mensen tegenover/naast me gehad. Ieder mens heeft zijn eigen levensverhaal, zijn eigen vertaling daarvan en zijn eigen uitdagingen hierin. Ik ontmoet iemand met een open, liefdevolle en nieuwsgierige blik om dat verhaal te leren kennen.

Tijdens deze werkzame jaren in de GGZ ontdekte ik – mede omdat ik enkele jaren in Nepal werkzaam geweest ben – een overlap in deze verhalen. Ieder uniek individu zocht naar verbinding, zocht hoe diegene zich wilde verhouden tot zijn/haar kwetsbaarheid en hoe dat waardegericht vorm kon krijgen in de invulling van het leven.

Op die reis help ik je graag, waarbij ik geleerd heb dat confrontatie net zo belangrijk is als de liefde waarmee ik dat doe. Voor mij als psycholoog is het van belang dat iemand zich gezien en gehoord voelt in onze behandelrelatie. Ik wil graag de veiligheid bieden kwetsbaar te mogen zijn in jouw wens tot verandering.

Behandelmethoden die ik me eigen gemaakt heb zijn EMDR, Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Schematherapie (SFT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Mindfulness. Daarnaast heb ik Emotion Focused Therapy (EFT, behandelvorm voor relatietherapie) en Familieopstellingen gevolgd, wat mij extra oog geeft voor het systeem rondom de persoon.

Team Hilversum

GZ-psycholoog

Marathon 9-H

Hilversum

Makkelijk bereikbaar met het Openbaar Vervoer en gratis parkeren. Meer informatie over PLU of over een afspraak?