“Ik ga samen met jou op zoek naar inzicht in je problemen, hoe deze jou beïnvloeden en wat jou helpt om te herstellen.”

Home>Over PLU>PLU Team>Carmen Oude Nijhuis

Carmen Oude Nijhuis

Hallo, ik ben Carmen en ik werk bij PLU als Vaktherapeut Beeldend. De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt bij GGz Centraal, het Meander ziekenhuis, Trauma Centrum Nederland en bij Human Concern.  Ik heb hier ervaring opgedaan met persoonlijkheidsproblematiek, angst- en stemmingsstoornissen, complex trauma, eetstoornissen, het behandelen van zelfbeeldproblematiek en het verbeteren van emotieregulatie en sociale vaardigheden.

Ik ben opgeleid tot Vaktherapeut Beeldend en maak daarnaast gebruik van methodes vanuit de inzichtgevende psychotherapie, Schemagerichte therapie (SFT) en Mentalization-Based Treatment (MBT). Ik heb veel ervaring met groepstherapie.

Ik heb geleerd dat de basis van een goede behandeling ligt bij een goede behandelrelatie. Ik vind het belangrijk dat er sprake is van een gelijkwaardige relatie waarbinnen jij je veilig en vrij voelt om op onderzoek te gaan naar jezelf. Ik zal je daarbij proberen te helpen door transparant en respectvol te zijn, nieuwsgierig naar jou als persoon, gericht op jouw doelen, wensen en verlangens. Ik ga samen met jou op zoek naar inzicht in je problemen, hoe deze jou in het hier en nu beïnvloeden en wat jou helpt om te veranderen of te herstellen.

Ik vind het van belang dat we je gezonde delen, je kwaliteiten en talenten ontwikkelen en verstevigen. Zodat jij vanuit kennis, begrip, verwerking, acceptatie, mildheid en groei, verder kan.

Ik word als therapeut vaak beleefd als open en transparant, gericht op de relatie, ervaren en betrouwbaar.

Functie

vaktherapeut beeldend

Ben je nieuwsgierig naar hoe ik jou kan helpen?

Contact